Familylab Asocijacija osnovana je 2014. godine i trenutno broji 22 države članice kao iz Evrope, tako i iz cijelog svijeta. Asocijacija je neprofitna organizacija koja podržava zemlje, razvoj i organizaciju u njihovom radu sa porodicama, školama i kompanijama. Njena svrha je da očuva i širi vrijednosti Jespera Juula, kao što su ravnopravno dostojanstvo, lična odgovornost, integritet i autentičnost, kao i druge vrijednosti kao što su društvena odgovornost, sigurnost i stabilnost unutar porodice, škola, kompanija i društva. Također ima za cilj razvijanje novih vrijednosti za dobrobit porodica, škola, kompanija i društva.

Bosna i Hercegovina

www.familylab.ba 

Slovenija

www.familylab.si 

Njemačka

www.familylab.de 

Nizozemska

www.family-lab.nl 

Švicarska

www.familylab.ch 

Australija & Novi Zeland

www.familylab.com.au 

Ekvador

- - - 
"Iskreno govoreći, treba biti spreman dopustiti djetetu da obogati svoj život – čak i kada to boli." - Jasper Juul

Familylab Association udruženje

Familylab Association je udruženje koje povezuje nacionalne Familylab organizacije širom Europe i svijeta koje se bave pružanjem podrške roditeljima i stručnjacima te razvojem kompetencija u obiteljskim odnosima. Naše aktivnosti su namijenjene zainteresiranim roditeljima koji su u potrazi za boljim načinima roditeljstva, te onima kod kojih je prisutna nesigurnost kada su suočeni s konfliktima, problemima i drugim poteškoćama u obitelji. Smatramo da je takvih oko 85% roditelja.

Familylab Bosna i Hercegovina dio je organizacije Familylab Association. Idejni osnivač Familylaba je Jesper Juulobiteljski terapeut i autor mnogih knjiga na temu obiteljskog života i odgoja koji zadnjih 15-ak godina u okviru Familylaba kroz rad sa stručnjacima i roditeljima promovira i širi ideje o novim paradigmama u odnosu između djece i odraslih.

© 2024 Familylab Bosna i Hercegovina, sva prava pridržana. | Design by: Web studio NESA